Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD

Co. τεχνολογίας PU Shi Dai Shenzhen (StepAhead), ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD

Το Shenzhen StepAhead είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, τώρα κυρίως εστιάζοντας στη μάσκα που κατασκευάζει τις μηχανές, τους διαφορετικούς τύπους μασκών και τις σχετικές πρώτες ύλες επίσης ελεγκτής μεγάλων πετώντας ελέγχων προϊόντων, αφιερωμένος γυμνός ελεγκτής πινάκων, εκτυπωτής Inkjet μύθου και AOI. Είμαστε ένας περιεκτικός κατασκευαστής που ενσωματώνει τις προς τα πάνω και προς τα κάτω βιομηχανίες των προμηθειών μασκών. Το StepAhead στοχεύει να παρέχει τις μιας στάσης λύσεις για τα εργοστάσια μασκών και τους διανομείς μασκών. Η ομάδα τεχνικών μας είναι πεπειραμένοι εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία, και η επιχείρηση έχει λάβει περισσότερα από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και έχει γίνει εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

 

Το Shenzhen StepAhead έχει βρεί σε Shenzhen για κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, οι μηχανές μασκών μας, σχετικές με τα την μάσκα υλικά και οι μάσκες έχουν πωλήσει σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, γερμανικά, του Βιετνάμ, του Μαρόκου, της Βραζιλίας, κ.λπ.

Από το 2020, με αναγνωρισμένη και υποστηριγμένη από πολλούς πελάτες, το τμήμα μηχανών μασκών StepAhead λογαριάζει για πάνω από 50 μηχανές για το μηνιαίο όγκο πωλήσεων. Για τις μεταπωλήσεις, StepAhead υιοθετεί την ένα προς ένα τεχνική καθοδήγηση, 24 ώρες on-line, σχέδιο 8 ωρών υπηρεσιών απάντησης, για να μεγιστοποιήσει τη σταθερότητα της λειτουργίας μηχανών του πελάτη.

Το τμήμα μασκών StepAhead και το τμήμα πρώτων υλών καθιερώνουν τα δίκτυα διανομής και τις αποθήκες εμπορευμάτων σε όλο τον κόσμο για να μειώσουν τις δαπάνες μεταφορών, και να επιτρέψουν στα προϊόντα μας για να παραδοθούν στους καταναλωτές το γρηγορότερο δυνατό.

Κρατάμε πάντα το βήμα μας μπροστά.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : StepAhead, ZBX

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~150

Ετήσιες πωλήσεις : 10million-20million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Το StepAhead (PU Shi Dai) έχει 13 έτη ιστορίας στον τομέα της μάσκας και της μη υφανθείσας κατασκευής μηχανών αυτοματοποίησης υφάσματος, και είμαστε επίσης επαγγελματικός εξεταστικός κατασκευαστής εξοπλισμού πινάκων κυκλωμάτων.

υπηρεσία της εταιρίας

Το StepAhead παρέχει τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση εξυπηρέτηση πελατών.
Παρέχετε τα βίντεο εγκαταστάσεων και οδηγίας ανάθεσης.
Οι μηχανικοί παρέχουν τις ένα προς ένα τεχνικές οδηγίες, αποκρίνονται στα προβλήματα μέσα σε 8 ώρες, και παρέχουν τις λύσεις στα προβλήματα μέσα σε 12 ώρες.

Ομάδα επιχείρησης

Το StepAhead έχει την επαγγελματική ομάδα του έρευνας και ανάπτυξης, και το τεχνικό υπόβαθρό του έχει την πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία εξοπλισμού μηχανών και υφάσματος μασκών με μια ακριβή κατανόηση της απόδοσης προϊόντων. Οι ηγέτες μηχανικών έχουν περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας στη γραμμή. Με την έρευνα επιστήμης ως αιχμή λόγχης του, που συμβαδίζει με το ρυθμό της πιό προηγμένης τεχνολογικής ανάπτυξης στον κόσμο, και που λαμβάνει μια μεγάλη εικόνα υπόψη, StepAhead προχωρά σταθερά βαθμιαία στην κατεύθυνση μιας διεθνούς επιχείρησης με τη δύναμή του.

SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD
Τηλ.::86--18229097829
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μη υφαμένη μάσκα που κατασκευάζει τη μηχανή προμηθευτής. © 2020 - 2024 nonwovenmaskmakingmachine.com. All Rights Reserved.